TUOTANTO

 

Yleistä

Yrityksemme tuotannosta suuri osa on koteloita sekä elektroniikka- ja konttorikalusteiden pienosia. Olemme myös valmistaneet muoviosia esim. ajoneuvoihin, SA:lle, televisioihin, matkapuhelimiin, vesipumppuihin jne. Tänä päivänä vahvimmat liikesuhteet ovat 60-luvulta. Toimituksemme perustuvat asiakkaittemme JOT järjestelmiin sekä toimintamme ISO 9002 laatujärjestelmään.

 

Raaka-aineet

Työstämme useita teknisiä muovimateriaaleja, kuten esim. ABS, polyamidit, polycarbonaatti eri variaatioina ja väreinä. Myös LD, HD, PP ja POM kuuluvat tuotanto-ohjelmaamme. Kierrätämme tuotannossa syntyneet raaka-aineet.

 

Konekanta

Ruiskupuristuskoneet ovat Engel-merkkiset, joita on 4 kpl, sulkuvoimaltaan 50–300 t. Muoviosien kappalepainot voivat vaihdella 0,1 g–1000 g välillä. Lisälaitteet, kuten raaka-ainekuivurit, rouhemyllyt, muotinlämmittimet sekä väriannostelijat, ovat myös saman merkkisiä. Vanhin kone on vuosimallia 1997 ja uusin vuodelta 2006. Muissa koneissa käytössämme on robotti ja pienimmässä kappaleen poimija.

 

Jälkikäsittely

Tiloissamme on useita erilaisia kokoonpano-osastoja, jotta asiakkaamme saisi valmiin tuotteen. Meillä on myös kuumapainatusta sekä ultraäänihitsausta. Teetämme alihankkijoillamme silkki- ja tampopainatusta sekä metallointia.

 

Työkalut

Toimimme yhteistyössä kahden muotinvalmistajan kanssa, joilla on nykyaikaiset ja uudet tuotantovälineet. Meillä on myös oma työkaluhuolto.

©2022 Lohjan Muovityöt Oy

©2022 Lohjan Muovityöt Oy

©2022 Lohjan Muovityöt Oy

©2022 Lohjan Muovityöt Oy